Русия продължава да изпраща в Украйна остаряло военно оборудване, за да

...
Русия продължава да изпраща в Украйна остаряло военно оборудване, за да
Коментари Харесай

Русия компенсира загубите в Украйна с остаряла техника от Сибир

Русия продължава да изпраща в Украйна остаряло военно съоръжение, с цел да размени загубите си на бойното поле.

Това се споделя в разбор на Института за проучване на войната (ISW).

Докладът на ГРУ подхожда на предходни изказвания, че съветските сили реалокират остаряло и остаряло съоръжение в Украйна, с цел да компенсират загубите на техника, в това число разполагането на танкове Т-62 в региона на Мелитопол и изтеглянето на РСЗО и 152-милиметрови гаубици от складовете в Иркутск в Сибир.

На 9 юни украинското Главно разследващо ръководство (ГРУ) заяви, че съветските сили минират Херсонска област с мини от 50-те години на предишния век, с цел да се защитят от неотдавнашните украински контраатаки в северозападната част на Херсонска област.
Някои от мините са се взривили по време на процесите на превозване и са умъртвили съветски сапьори от 49-а комбинирана войска.
Руското военно командване продължава да се сблъсква с необятно публикувани проблеми, свързани с образуването на силите. Украинският център за опозиция заяви, че съветските чиновници в Луганска област е трябвало да понижат мобилизационните си старания заради необятно разпространените протести против нападателните мобилизационни старания.
Във Владивосток с коктейл “Молотов” е било нападнато военно окръжие.
Руски чиновници все по-често заемат държавни постове в окупираните украински територии, което форсира евентуалните старания на Кремъл да причисли окупираните региони на Украйна към Русия като окръг (федерална област).

Руските сили не престават да се борят за индустриалната зона “Азот” в Северодонецк под прикритието на мощен артилерийски огън.

Руските сили реализираха незначителни триумфи северно от Славянск, само че евентуално ще срещнат компликации при щурмуването на самия град заради тактическите провокации, свързани с прекосяването на река Сиверски Донец.

Руските сили напредват последователно на изток от Бахмут и ще продължат да поставят старания да прекъснат украинските информационни линии на североизток от Бахмут.
Руските сили евентуално вземат участие в лимитирани боеве по окупираните граници в северната част на Харковска област.
Руските сили не престават да се концентрират върху укрепването на отбранителните линии по южната ос и ускоряват наземните офанзиви в североизточната част на Запорожка област с поддръжката на ротации на войски и техника.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР